Skip to main content

Linkbuilding
uitbesteden

Link-
building
uitbesteden

Inkomende links zijn nog altijd een van de belangrijkste factoren om hoger in Google te komen. Een goed linkprofiel heb je echter niet zomaar in een keer verkregen, hier zit veel tijd en werk in. Daarnaast kan het ook nog risico’s met zich meebrengen indien het niet juist uitgevoerd wordt, zoals een Google penalty. Het is daarom verstandig om om je linkbuilding uit te besteden aan een partij die hier meerdere jaren ervaring mee heeft en die al diverse resultaten heeft behaald.

Inkomende links zijn
nog altijd een van
de belangrijkste factoren
om hoger in Google te komen.
Een goed linkprofiel heb je echter niet zomaar in een keer verkregen, hier zit veel tijd en werk in. Daarnaast kan het ook nog risico’s met zich meebrengen indien het niet juist uitgevoerd wordt, zoals een Google penalty. Het is daarom verstandig om om je linkbuilding uit te besteden aan een partij die hier meerdere jaren ervaring mee heeft en die al diverse resultaten heeft behaald.

Voordeel van linkbuilding
Het grote voordeel aan linkbuilding is dat je zelf in de hand hebt welke links en hoeveel links je binnen krijgt. Je kan ervoor zorgen dat het relevante links met goede autoriteit zijn die je daadwerkelijk helpen om hoger in de zoekresultaten te komen. Door goede content marketing kan je ook links vergaren, maar weet je nooit zeker hoeveel mensen er naar je linken. Het is daarom geen zekerheid, terwijl linkbuilding die zekerheid tot op zekere hoogte wel kan bieden.

Waarom linkbuilding uitbesteden
Tenzij je een groot bedrijf hebt dat automatisch links naar zich toe gestuurd krijgt, kost linkbuilding nou eenmaal veel tijd. Constant aan websites vragen of ze een link van je willen plaatsen is ook geen leuk tijdverdrijf. Bij Rubix Creative Agency hebben we door de jaren heen een heel netwerk opgezet met meer dan duizend contacten, waardoor wij gemakkelijk in contact komen met andere website beheerders die websites hebben die gerelateerd zijn aan jouw website. Hierdoor komt Rubix Creative Agency veel gemakkelijker aan links voor jouw website. Dit bespaart jou ontzettend veel tijd waardoor je die tijd kan focussen op de leukere en belangrijkere zaken voor jouw business.

Als je jouw linkbuilding uitbesteedt bij Rubix Creative Agency weet je daarnaast ook nog eens zeker dat het goed gebeurd. Als linkbuilding slecht wordt uitgevoerd kan dit erin resulteren dat Google het opmerkt en een penalty uitdeelt. Bij Rubix Creative Agency hebben we meer dan tien jaar ervaring met linkbuilding en weten we precies welke strategieën er gehanteerd moeten worden. Door de jaren heen heeft Rubix Creative Agency honderden klanten geholpen bij de linkbuilding van hun websites.

Variatie is belangrijk
Belangrijk vandaag de dag is dat je een goede variatie in je linkprofiel terug ziet. Google kijkt bij een website of het linkprofiel natuurlijk oogt. Daarom zorgt Rubix Creative Agency er altijd voor dat we een natuurlijk uitziend linkprofiel aanmaken. Dit betekent niet honderden links van slechte, niet relevante websites. Alleen maar links van goede kwaliteit met goede scores die relevant zijn aan je eigen website. Dit wordt gemeten met Trust Flow (gemeten met Majestic) en Domain Authority (Gemeten met Mangools). Ook zullen er geregeld gastblogs worden geschreven op andere websites.

Linkbuilding uitbesteden bij Rubix Creative Agency
Inmiddels heeft Rubix Creative Agency al meer dan 10 jaar ervaring met alles op gebied van SEO; van je website optimaliseren tot aan linkbuilding. Wij zorgen voor:

  • Kwalitatieve links
  • Relevante links
  • Variatie in het linkprofiel

Linkbuilding laten uitbesteden? Neem vrijblijvend contact op om een onderzoek te laten uitvoeren voor jouw website.

Interesse?

Wil je gebruik maken van onze internet marketing en webdesign dienstverlening? Dan horen wij dat graag van u. Je kunt altijd contact
met ons opnemen en dan bespreken wij onze mogelijkheden graag met jou!

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid