Met zoekmachine optimalisatie staat u gegarandeerd 24/7, 365 dagen per jaar op pagina 1 van Google.

Uw website op de eerste pagina van Google

Bij Rubix marketing werken wij volgens bewezen effectieve zoekmachine optimalisatie-strategieën. Wij beschikken over ruim dertien jaar praktijkervaring in diverse branches, uitgebreide specialistische kennis en zelfontwikkelde tools. Onze op maat gemaakte zoekmachine optimalisatie strategie is gericht op het zichtbaar en vindbaar maken van uw website voor potentiële klanten. Uw website wordt hierbij volledig aangepast aan uw wensen en marketingdoelstelllingen.

No Cure, No Pay

Wij geloven in de kwaliteit van onze service en zijn overtuigd van onze expertise. Met onze zoekmachine optimalisatie garanderen wij dat uw site vindbaar is op pagina 1 van Google, 24/7, 365 dagen per jaar. U betaalt pas bij een Top 10 notering.

Wilt u uw marktkansen vergroten? Bent u momenteel de kosten van verschillende zoekmachine optimalisatie bureaus met elkaar aan het vergelijken? Neem contact met ons op!

Onze op maat gemaakte zoekmachine optimalisatie strategie is gericht op het behouden van maximaal online rendement en een langdurige return on investment.

Bel 070 4300 430 en wij adviseren u graag verder over een strategische zoekmachine optimalisatie campagne.

Bij Rubix marketing zijn diverse prijsmodellen mogelijk naar gelang uw wensen.

Vast bedrag

Met dit prijsmodel weet u van tevoren precies waar u aan toe bent. Bij dit soort projecten wordt van te voren een vast bedrag afgesproken, voor het bijhouden en bewerken van zoekmachine optimalisatie. Uw organisatie doet een eenmalige investering in werkzaamheden voor de opzet, en daarbij maandelijks een vast bedrag voor rapportage, onderhoud en authority building.

Performance-based

Wij garanderen dat onze unieke aanpak werkt. Daarom biedt Rubix marketing ook onze service van zoekmachine optimalisatie aan in de vorm van performance-based prijsmodellen. Dit model houdt in dat twee verschillende bedragen worden gecombineerd: een vast bedrag voor de opzet (setup) op projectbasis, en een vergoeding die gebaseerd wordt op de prestatie van de website.

Deze vergoeding is veelal gerelateerd aan conversiedoelstellingen. Wat wordt precies bedoel met conversie? Dit zijn nieuwe aanvragen voor offertes, boekingen, bestellingen, inschrijvingen of aankopen die toerekenbaar zijn aan de werkzaamheden van ons bureau. Ons prestatiegericht prijsmodel is daarom ideaal voor transactie-websites, zoals webwinkels.

100%

zoekmachine optimalisatie maatwerk

100%

Focus op rendement

Bewezen resultaten No cure no pay

Zoekmachine optimalisatie heeft vele pluspunten en zal voor iedere site een andere uitwerking hebben, wij zorgen ervoor dat we uw voorkeuren in een op maat gemaakte zoekmachine optimalisatie campagne oplossing gieten. Wij helpen u graag verder!

Bel 070 4300 430 en wij adviseren u graag verder over een strategische zoekmachine optimalisatie campagne.

Zoekmachine optimalisatie bureau Onze dienst zoekmachine optimalisatie No cure, No pay krijgt een beoordeling 8.9,gebaseerd op 965 zoekmachine optimalisatie campagnes

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Vraag offerte aan