Skip to main content

Webdesign

Een eerste indruk is altijd belangrijk, ook op een website. Met een uniek, mooi design op je website kan je jezelf dan ook onderscheiden ten opzichte van je concurrentie. Websites moeten responsive, conversiegericht en gebruiksvriendelijk zijn. Door dit goed toe te passen zorg je ervoor dat jouw website eruit springt ten opzichte van de concurrentie. Bij Rubix Creative Agency hebben wij meer dan tien jaar ervaring met webdevelopment en het designen van websites.

Een eerste indruk is
altijd belangrijk,
ook op een website.
Met een uniek, mooi design
op je website kan je jezelf
dan ook onderscheiden ten opzichte van je concurrentie. Websites moeten responsive, conversiegericht en gebruiksvriendelijk zijn. Door dit goed toe te passen zorg je ervoor dat jouw website eruit springt ten opzichte van de concurrentie. Bij Rubix Creative Agency hebben wij meer dan tien jaar ervaring met webdevelopment en het designen van websites.

Eisen webdesign
Bij Rubix Creative Agency leggen we onszelf altijd een aantal eisen op waaraan voldaan moet worden. Allereerst moet er duidelijk overleg zijn om te achterhalen wat de wensen zijn. Vervolgens wordt bij het ontwikkelen op de volgende onderwerpen gelet:

 • het moet visueel aantrekkelijk zijn
 • het moet zorgen voor interactie van de bezoeker
 • alle diensten/producten moeten gemakkelijk gevonden kunnen worden door de bezoeker.
 • De website moet dus beschikken over een goede/logische structuur
 • het design moet passen bij strategie en visie van het bedrijf
 • het moet SEO technisch in orde zijn
 • het moet gebruiksvriendelijk zijn
 • het moet conversie opleveren

Door met al deze aspecten rekening te houden zorgen we ervoor dat een website gebruiksvriendelijk is, conversie oplevert en zoekvriendelijk is. Een mooi webdesign is belangrijk, maar het is niet het enige wat het succes van een website bepaalt.

Webdesign laten uitbesteden
Wat vaak vergeten wordt is dat naast dat het webdesign er mooi uit moet zien, de website ook conversie op moet leveren. Ook moet het zoekmachine vriendelijk zijn. Je kan namelijk nog zo’n mooie website hebben, als je er niet op gevonden wordt schiet je er niet veel mee op.

Bij Rubix Creative Agency hebben wij meer dan 100 websites in verschillende branches ontwikkeld waardoor wij de nodige ervaring hebben opgedaan. Wil je jouw webdesign voor je website laten uitbesteden? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag vrijblijvend om een offerte.

Wordpress Web Design

Wordpress geeft veel mogelijkheden zonder erg ingewikkeld te zijn. Toch is het vaak moeilijker, tijdrovender en meer werk dan eerst gedacht. Schakel in dat geval Rubix Creative Agency in om uw website geheel naar wens te bouwen.

Voordelen wordpress website
Waarom een WordPress website? Het is een van de meest populaire bouw platforms om meerdere redenen.

 • Het geeft een grote vrijheid in termen van configuratie, hoe de website er precies uit gaat zien en hoe hij functioneert.
 • Het is makkelijk om zelf wat veranderingen toe te passen, waardoor je niet elke keer terug moet naar ons om content op de website te wijzigen.
 • WordPress websites zijn erg positief voor zoekmachines, waardoor zij vaker beter gevonden worden.

Voor wat soort websites zijn WordPress websites geschikt?
Wordpress is geschikt voor bijna elke website. Hieronder een rijtje voor welke websites WordPress perfect werkt.

 • Online portfolios: WordPress is een perfect platform om uw eigen portfolio op te zetten en te laten zien wat uw prestaties en ervaringen zijn
 • Affiliate websites: WordPress heeft veel gebruiksvriendelijke oplossingen voor Affiliate websites
 • Nieuws websites: Het is in WordPress eenvoudig om nieuwsartikelen toe te voegen.
 • E-Commerce websites: Als u van plan bent een online winkel te maken zijn er veel plugins in WordPress waardoor het toevoegen, editten en verwijderen van producten eenvoudig is.Rubix kan een e-commerce webdesign op maat maken.
 • Bedrijf websites: Of je bedrijf groot of klein is, een wordpress websites werkt perfect voor bedrijven. Je kunt gemakkelijk informatie delen, contactinformatie toevoegen en beginnen aan een sterke online campagne.

WordPress website laten maken bij Rubix
De websites die wij bouwen worden volledig afgestemd op jouw wensen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de website conversiegericht en volledig responsive is.
Bij elk project begint ons team eerst met een professionele analyse. Dit is nodig om uiteindelijk de omzet van jouw bedrijf te zien groeien.
Met webdesign op maat zullen onze websites altijd op elk medium gebruikt kunnen worden, hierbij speelt gebruiksvriendelijkheid een grote rol.

Gerelateerde projecten

Interesse?

Wil je gebruik maken van onze internet marketing en webdesign dienstverlening? Dan horen wij dat graag van u. Je kunt altijd contact
met ons opnemen en dan bespreken wij onze mogelijkheden graag met jou!

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid