Skip to main content

Verkeersschool
Metro

Verkeersschool
Metro

Verkeersschool Metro mag zich ondertussen toch wel een begrip noemen onder de rijscholen in Den Haag. Al sinds 1964 zorgt verkeersschool Metro ervoor dat leerlingen zich veilig op de weg kunnen begeven. Dit doen ze niet alleen voor de auto; ook kun je bij Metro terecht voor je vrachtwagen, aanhanger, motor en scooter rijbewijs.

De wensen

Belangrijk voor de nieuwe website van Metro was dat er een handige sitestructuur voor de website bestond en de bezoeker gemakkelijk door de website kan navigeren. Ook moesten de belangrijkste pagina’s van de website, de diensten die Metro aanbiedt, volop in het spotlicht staan. De site moest zo gemaakt worden dat iedereen die op de website terecht komt direct ziet waarmee Metro hen kan helpen. Als laatste wou Metro ook nog beter gevonden worden via Google. Het belangrijkste zoekwoord hierin is het zoekwoord ‘rijschool Den Haag’.

Het resultaat

Nadat de wensen van Metro helder voor ons waren, zijn we direct aan de slag gegaan met het design van de website om vervolgens te website te realiseren. Hierbij is er rekening gehouden met alle wensen van Metro. Het resultaat ziet er als volgt uit:

Ook de SEO-specialisten van Rubix moesten aan de slag. Zij hebben het voor elkaar gekregen om Metro in de top 5 te krijgen voor het zoekwoord ‘rijschool Den Haag’.

Interesse?

Wil je gebruik maken van onze internet marketing en webdesign dienstverlening? Dan horen wij dat graag van u. Je kunt altijd contact
met ons opnemen en dan bespreken wij onze mogelijkheden graag met jou!

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid