Conversieverhogend

Webdevelopment een professioneel conversieverhogend design. Rubix marketing ontwerpt Magento webwinkels die klanten verleidt aan te schaffen.

Responsive webwinkel

SmartPhone Tablet & Desktop in 1. Wij van Rubix marketing hebben jarenlange ervaring met het maken van responsive webwinkels. U mag dan ook best wat van ons verwachten.

Webdesign op maat

Rubix marketing biedt Magento op maat aan om al uw wensen te vervullen. Zo kunnen wij uw webwinkel aanpassen op uw doelgroep door een op maat ontwikkelde site te creëren.

Magento Mobile M-Commerce

Tegenwoordig worden consumenten steeds mobieler. Er wordt dan ook verwacht dat uw webshop zo optimaal mogelijk tegemoet komt aan de wensen en verlangens van mobiele gebruikers en daar kan Rubix marketing u perfect bij helpen.

Magento Mobile / m-commerce

Het plaatsen van bestellingen op het internet door gebruik te maken van een mobiel toestel, daarin schuilt de toekomst. Het is voor u als online ondernemer enorm belangrijk om hierop in te spelen en dat kan perfect door een beroep te doen op de diensten die worden aangeboden door Rubix marketing. M-Commerce biedt tegenwoordig een enorm aantal mogelijkheden en wij willen u graag helpen om deze mogelijkheden zo optimaal mogelijk te benutten voor uw online business. Het is vandaag de dag reeds mogelijk om een m-Commerce shop te ontwikkelen tegen een uiterst scherpe kostprijs. 

Mobile Commerce (m-Commerce)

Zoals de naam reeds laat vermoeden heeft mobile commerce betrekking tot het mobiel aankopen van bepaalde producten. De aankoop gebeurt dan door middel van een smartphone of tablet in plaats van een laptop of een desktop. Deze nieuwe, maar snel groeiende markt biedt online ondernemers vandaag de dag enorme mogelijkheden. Gedurende het jaar 2014 kende m-Commerce dan ook een niet zo verrassende groei van maar liefst 50 procent ten opzichte van voorgaande jaren. Dit toont meteen aan hoe belangrijke m-Commerce in het hedendaagse internetlandschap is geworden.

Net door de enorme groei die mobiel internet heeft doorgemaakt, verwachten consumenten steeds vaker dat hun favoriete webwinkel hierop inspeelt. In de praktijk vertaalt dit zich in enkele nieuwe verwachtingen zoals een aangepast design, een snelle toegang tot de zoekfunctie, een duidelijke weergave van de meest essentiële informatie en ga zo maar door. Kortom, eigenlijk allemaal factoren waar een gewone klassieke desktop website veelal niet standaard aan voldoet.

Magento development en ontwikkeling
Wanneer u wenst in te spelen op de groeiende populariteit van mobiel internet kan Rubix marketing u daar perfect bij van dienst zijn. Wij kunnen er namelijk voor zorgen dat uw webwinkel in geen tijd en op een uitermate efficiënte manier toegankelijk wordt gemaakt voor mobiele gebruikers. Door een constructief overleg met u als eigenaar van de webwinkel kan er voor worden gezorgd dat alle vooropgestelde doelen probleemloos behaald kunnen worden.

Uiteraard mag ook het klassieke gegeven van een desktop website niet uit het oog worden verloren. Rubix marketing zorgt er dan ook voor dat uw webwinkel op alle mogelijke platformen perfect toegankelijk is voor uw klanten.

Voordelen mobile-commerce:
  • Mobile Commerce creëert een compleet nieuw kanaal om een nog grotere doelgroep te bereiken.
  • Rubix marketing integreert uw mobiele webshop probleemloos in uw bestaande online business.
  • Uw webshop is ten allen tijde toegankelijk, waar uw potentiële klant zich ook bevindt.
  • Het aankoopproces wordt niet alleen geactualiseerd, daarnaast komt het ook dichter bij de consument te staan waardoor er sneller wordt overgegaan tot aankoop.
  • Aankopen die gebeuren via mobiel internet zijn vaak impuls aankopen die sneller worden afgehandeld. Dit is zowel interessant voor de consument als voor de webshop in kwestie.
  • Consumenten beschikken over de mogelijkheid om uw merk ook buiten de gangbare openingstijden te ontdekken. Op deze manier wordt een nauwere band met de consument aangegaan.
  • Mobiele consumenten komen doorgaans in aanraking met niet één, maar wel verschillende producten waardoor winkelen niet alleen efficiënter wordt, maar voor de webshop ook automatisch een grotere omzet oplevert.