Zoekmachine adverteren

Sea Google adverteren door full service online marketing bureau Rubix Marketing
Adverteren middels Google Adwords

Zoekmachine adverteren (SEA)

Je hebt vast ooit van Google Adwords gehoord. Weet je niet goed hoe je dit binnen het bestaande bedrijfsmodel dient te implementeren? Laat Rubix Marketing het voor je regelen. Adwords is het online advertentieprogramma van Google. Door campagnes via Adwords op de juiste manier in te zetten en te optimaliseren krijg je een hoop extra klanten binnen.

Onze experts weten precies hoe zoekmachine adverteren werkt en zijn zo in staat meer winst voor jou te genereren. Kortom, zoekmachine adverteren kan je een hoop rendement opleveren. Belangrijk daarbij is dat dit op de juiste manier wordt uitgevoerd.

Offerte aanvragen
Het behalen van een positieve ROI

Geld investeren in Google Adwords

Hoe beter een Adwords-campagne is ingericht, des te meer bezoekers je binnenhaalt. Daarnaast gaan ook de kosten per klik omlaag.

Bij zoekmachine adverteren betaal je pas als bezoekers naar jouw website worden geleid, dat betekent dat je advertentiebudget alleen wordt gebruikt als er iemand op jouw advertentie klikt. De truc is om de kosten per klik zo laag mogelijk te houden, daar zorgen wij voor.

Omdat Google als zoekmachine het meest wordt gebruikt is adverteren met Adwords zeer lucratief. De advertenties worden boven of onder de organische zoekresultaten getoond, daardoor kun je jouw product of dienst precies afstemmen op hetgeen waar een particulier of bedrijf naar op zoek is.

Jouw advertentie komt alleen tevoorschijn als het zoekwoord overeenstemt met hetgene dat jij aanbiedt. Hierdoor wordt er gerichter geadverteerd en ontstaat er een grotere kans op conversie.

Wij beheren de Google Adwords campagnes. Echter blijf jij zelf de eigenaar van het programma waardoor de rechten en toegang behouden worden.

Met Google Adwords zorg je niet alleen voor een groter bereik, je zorgt er ook voor dat je klanten bereikt die ook daadwerkelijk jouw product of dienst willen kopen.

Voordelig adverteren met succes

Wanneer je een Adwords Campagne door ons laat opzetten zorgen wij er ook voor dat Google Analytics wordt ingezet. Hiermee kunnen wij een campagne tot in detail bekijken. Op basis hiervan genereren wij een rapport dat wordt gebruikt voor het optimalisatieproces en een gezonde ROI. Wil je jouw internetonderneming serieus aanpakken, zorg dan dat je gebruikmaakt van Google Adwords. All in one marketing bureau Rubix Marketing helpt je daarbij gegarandeerd aan succes.

Vanaf € 299,-

Campagne voor jou beheren

Meer halen uit de internetactiviteiten van jouw bedrijf? Laat Rubix Marketing je vandaag nog helpen met het optimaliseren van een Google Adwords campagne.

Google partner - Full Service online marketing bureau Rubix Marketing
Google adverteren SEA - Full Service online marketing bureau Rubix Marketing
Google analytics - Full Service online marketing bureau Rubix Marketing
mailchimp - Full Service online marketing bureau Rubix Marketing
wordpress - Full Service online marketing bureau Rubix Marketing
woo commerce Full Service online marketing bureau Rubix Marketing

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!