Contentmarketing

Contentmarketing van Rubixmarketing
Vergroot de naamsbekendheid met contentmarketing

Voordeel van contentmarketing

Het schrijven van een goede tekst vraagt om een andere aanpak. Vele ondernemingen kiezen ervoor om teksten zelf te schrijven. Vaak ontbreekt de nodige kennis met als resultaat dat een website niet doet wat je eigenlijk voor ogen had. Je hebt misschien wel genoeg dagelijkse bezoekers, maar de bezoekers doen niet wat jij als ondernemer graag zou willen zien.

Het probleem ligt dan vaak, niet aan het webdesign, maar aan de tekst. Webteksten die voor conversie zorgen zijn dan ook niet heel makkelijk zelf te schrijven. Rubix Marketing heeft de juiste kennis in huis om aan deze vraag te voldoen. Onze tekstschrijvers zullen er alles aan doen om jouw bedrijf te voorzien van de juiste content.

Offerte aanvragen

Onze content marketing aanpak

Bij elke opdracht die wij uitvoeren beginnen we eerst met een uitvoerige inventarisatie van de huidige content. We bekijken de kwaliteit, de hoeveelheid tekst en de manier waarop geschreven is. Ook bekijken we de doelstellingen en komen we daarna met een plan van aanpak.

Ons plan van aanpak wordt duidelijk verwoord in een eindrapport. Als klant is het dan duidelijk wat de exacte planning is en hoe content gecreëerd en geëvalueerd zal worden.

Gedurende elke fase van onze content strategie wordt er ook voor gezorgd dat jij voldoende wordt begeleid en ruimte krijgt voor eigen inbreng.

Positieve ROI

Door onze speciale contentmarketing-techniek zijn wij in staat om meer resultaat voor jou te genereren dan wanneer je gebruik zou maken van normale advertenties. Wij kunnen ervoor zorgen dat je drie keer zoveel leads binnen krijgt dan normaal.

Betekenisvol

Als je contentmarketing op de juiste manier toegepast zorgt het voor meer omzet. Daarnaast wordt ook de online vindbaarheid vergroot. Rubix Marketing staat je gedurende elke fase van dit proces bij.

SEO webteksten

Voor goede posities binnen de zoekresultaten van Google is het zaak dat content op een bepaalde manier wordt geschreven en ingericht. Wij doen dat op een manier waarmee jouw product of dienst goed naar buiten wordt gebracht.

Google partner - Full Service online marketing bureau Rubix Marketing
Google adverteren SEA - Full Service online marketing bureau Rubix Marketing
Google analytics - Full Service online marketing bureau Rubix Marketing
mailchimp - Full Service online marketing bureau Rubix Marketing
wordpress - Full Service online marketing bureau Rubix Marketing
woo commerce Full Service online marketing bureau Rubix Marketing

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!