Contentmarketing

Hogere ROI

Onze content marketing strategie is bewezen dat het gewoon een stuk beter resultaat oplevert dan gewoon adverteren. Tot wel 3 keer meer leads kunt u komen door het gebruik van content marketing.

Contentstrategie

Met een goede content marketing strategie verhoogt u de omzet, maar ook de online vindbaarheid. Bij Rubix marketing kunnen we helpen met alle fases van uw content marketing strategie.

SEO copywriting

Er zijn nogal wat voorwaarden waaraan uw webteksten dienen te voldoen om enige kans te maken op een hoge positie in Google. SEO teksten die recht doen aan uw aanbod én die voldoen aan de richtlijnen van Google.

Content marketing is een goedkope oplossing

Honderden websites gingen u al voor en lieten ons teksten voor hun sites schrijven. Wij zien u graag als volgende klant en zullen u zeker niet teleurstellen door onze enorme kennis en ervaring.

Hogere ROI met content marketing

Onze content marketing strategie is bewezen dat het gewoon een stuk beter resultaat oplevert dan gewoon adverteren. Tot wel 3 keer meer leads kunt u komen door het gebruik van content marketing.

Wie wilt u bereiken met de content marketing?

Wij van Rubix marketing helpen uw bedrijf op een moderne en effectieve manier aan potentiële klanten te presenteren. Dit doen we door het gebruik van zogeheten content marketing.

Content marketing

Wilt u het niveau van de content op uw website naar een hoger niveau brengen met een op u afgestemde contentstrategie? Wilt u uw teksten op zichzelf laten werken en als een uniek onderdeel van uw bedrijf laten functioneren? Dan bent u bij Rubix marketing voor uw content marketing aan het juiste adres!

Wat heeft mijn bedrijf aan een contentstrategie?

De moeilijkheid van het schrijven van een goede tekst wordt erg onderschat. We horen van veel bedrijven dat ze zelf de teksten voor hun website wel even schrijven. Een tekst schrijven kan iedereen inderdaad maar een goede tekst voor op de website schrijft u echt niet zomaar. Wij weten uit ervaring dat het rendement van een website ernstig te leiden heeft onder slechte zelf geschreven teksten. Er komen dan bijvoorbeeld wel genoeg mensen op de website maar die gaan door de slechte teksten minder snel tot een aankoop over. Het schrijven van een goede tekst berust voor een groot deel op ervaring. En juist deze ervaring hebben wij in overvloed in huis. Een professionele tekst schrijven voor uw website dat is waar wij bij Rubix marketing goed in zijn.

Hoe passen wij content marketing op uw website toe?

Rubix marketing start met het inventariseren van al uw huidige content. Deze content beoordelen wij dan op de kwaliteit, kwantiteit en schrijfstijl. Wij kijken dan samen met u naar uw communicatiedoelstellingen en zullen u dan vertellen op welke manier deze doelstellingen behaald kunnen worden door de inzet van content marketing.

Wij verwerken onze bevinden vervolgens in een duidelijke rapportage waar een contentstrategie uit voortkomt. Deze contentstrategie is onderbouwd met voldoende informatie voor de planning, creatie en evaluatie van de te creëren content.

Rubix marketing zal u tijdens de implementatie van de geformuleerde contentstrategie professioneel begeleiden zodat uw inzet van content marketing optimaal benut wordt.

Content marketing bureau Robur Marketing krijgt een gemiddelde beoordeling van8.4,gebaseerd op 152 content marketing campagnes