Skip to main content

Boumans hoveniers

Boumans hoveniers

Boumans is een hoveniersbedrijf gevestigd in Amsterdam. Actief sinds 1934 is het een gevestigde naam in Amsterdam en omstreken. Door de jaren heen hebben ze talloze prachtige tuinen ontworpen, aangelegd en onderhouden.

De wensen

Ondanks dat een hovenier een offline business is, begon Boumans steeds meer het belang van online te zien. Maandelijks zijn duizenden mensen op zoek naar een hovenier via Google. Ze wilden dan ook een website laten maken die functioneel, klantvriendelijk is en goed converteert. Daarnaast wilden zij ook middels SEO lokaal gevonden worden als hovenier in Amsterdam en omstreken. Samen met boumans zijn wij deze uitdaging aangegaan.

Het resultaat

Nadat de wensen van Boumans duidelijk waren, is ons webdevelopment team aan de slag gegaan. Ons webdesign team heeft een mooi design geleverd met een goede interne structuur. De resultaten zien er als volgt uit:

Naast de website wou Boumans ook lokaal beter gevonden worden via Google. Belangrijk hierbij waren onder andere de zoekwoorden hovenier Amsterdam en hovenier Almere. Voor beide zoekwoorden heeft Rubix inmiddels de eerste positie op Google weten te behalen.

Interesse?

Wil je gebruik maken van onze internet marketing en webdesign dienstverlening? Dan horen wij dat graag van u. Je kunt altijd contact
met ons opnemen en dan bespreken wij onze mogelijkheden graag met jou!

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid