SEO landingspagina

Webdesign bij Rubix marketing
Zorgen voor conversie

Geoptimaliseerde Landingspagina’s

Hoe vaker jouw website wordt bezocht, hoe meer omzet je kunt behalen. Door een website op de juiste wijze in te richten voor de zoekmachines worden je kansen om een betere aansluiting met de doelgroep te maken vergroot. Rubix Marketing kan voor een optimale inrichting zorgen, hierdoor worden hoge posities binnen de zoekresultaten bereikt.

Vraag nu een offerte aan!

Landingspagina’s

Een landingspagina is een pagina die is ingericht met een bepaald doel. Dit kan het verkopen van een product of dienst zijn. Specifieke zoekwoorden waarop je wilt scoren worden in de content verwerkt. Daarnaast dient een landingspagina er ook uitnodigend uit te zien. Het moet uiteindelijk leiden tot een bepaalde actie. Zo kan een opvallende button ervoor zorgen dat er een hogere doorklikratio wordt bereikt.

Wil je meer bezoekers op je website? Een goede landingspagina kan de oplossing zijn. Naast het feit dat een landingspagina voor meer omzet kan zorgen, draagt het ook bij aan efficiëntere linkbuilding.

Het is niet handig om de basispagina’s van je website te vervuilen met uitgaande links. Een landingspagina is daar geschikter voor. Uitwisseling van links kun je op deze wijze op een efficiënte manier toepassen, wat ook weer een positieve invloed heeft op de positie binnen de zoekresultaten van Google.

Je hebt ook de keuze om een minisite op te zetten. De keuze daarvoor zal afhangen aan het aantal thema’s dat je voor ogen hebt met linkbuilding. Heb je één thema, dan is een landingspagina geschikter.

Keuzemogelijkheden SEO

Met een SEO landingspagina kun je alle kanten op. Een mogelijkheid die wij bieden is het implementeren van Google Adwords voor jouw bedrijf. Met de juiste campagnes zorgt deze combinatie vrijwel altijd voor meer conversie.

Budget voor het opzetten van SEO landingspagina’s die converteren

Het bouwen van een landingspagina of minisite zorgt niet alleen voor meer conversie. Het is ook goed voor de interne linkbuilding van je website.

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen met betrekking tot landingspagina’s? Bel ons! Wij staan je graag te woord en geven dan tevens een indicatie inzake de kosten.

Vrijblijvende offerte aanvragen

  • Kies je wensen *

Rubix Marketing

Als all-in-one marketingbureau is ons streven om een 100% klanttevredenheid te bereiken. Onze experts realiseren doelstellingen zodat een optimale conversie het resultaat is. Wij zorgen niet alleen voor nieuwe bezoekers maar ook voor herhalende bezoekers.

Binnen 24 uur reactie

100% Tevredenheidsgarantie

Uitgebreide informatie

Geheel vrijblijvend

Ruim 1200 klanten

Geen onverwachte kosten

No cure, no pay!

Google partner - Full Service online marketing bureau Rubix Marketing
Google adverteren SEA - Full Service online marketing bureau Rubix Marketing
Google analytics - Full Service online marketing bureau Rubix Marketing
mailchimp - Full Service online marketing bureau Rubix Marketing
wordpress - Full Service online marketing bureau Rubix Marketing
woo commerce Full Service online marketing bureau Rubix Marketing