Remarketing

Webdesign bij Rubix marketing
Campagnes die voor meer omzet zorgen

Remarketing met resultaat

Om klanten binnen te halen kun je ook gebruikmaken van remarketing of retargeting. Met deze vorm van marketing benader je klanten die eerder jouw website hebben bezocht zonder een aankoop gedaan te hebben.

Op het moment dat zo’n klant een andere website bezoekt laat je hem of haar een advertentie zien die betrekking heeft op de pagina’s die eerder zijn bekeken.

Op deze wijze ben je in staat klanten te bereiken die eerder aan het twijfelen waren over de aankoop. Rubix Marketing kan jou helpen met het opzetten van een succesvolle remarketing campagne.

Vraag nu een offerte aan!
Vergroot de winstmogelijkheden

Het unieke aan remarketing

Remarketing zorgt er voor dat je op precieze wijze kunt inspelen op de interesses van de bezoekers van jouw website. Je kan gerelateerde producten tonen aan het product dat eerder door de klant is bekeken. Een andere optie is om het product waar twijfel over bestond nogmaals met korting aan te bieden zodat de kans op een aankoop groter wordt. Door deze vorm van marketing toe te passen vergroot je de mogelijke winst voor jouw online bedrijf.

Als remarketing op de juiste wijze wordt toegepast kan elke website er voordeel mee behalen.

Je bezoekers nogmaals bereiken

Voor een positieve ROI!

Hoe meer kennis er in huis is van remarketing, hoe meer voordeel er te behalen is. Als voorbeeld nemen we een klant die een proefabonnement op een krant heeft afgesloten. Na afloop van het abonnement kun je deze klant opnieuw benaderen door middel van een advertentie zodat hij of zij nogmaals jouw website bezoekt. Retargeting kan er dus voor zorgen dat een proefabonnement wordt omgezet in een vast abonnement.

Nog efficiënter je bedrijf exploiteren

Retargeting, Lage CPM, Hoge CTR

Rubix Marketing zorgt ervoor dat remarketing ook daadwerkelijk resultaten boekt. Wij helpen je aan klanten door het opzetten van effectieve retargeting campagnes.

Remarketing op hoog niveau

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot een remarketing of retargeting campagne en wat de kosten daarvan zijn? Neem vandaag nog contact met ons op, wij staan je graag te woord.

Vrijblijvende offerte aanvragen

  • Kies je wensen *

Rubix Marketing

Als all-in-one marketingbureau is ons streven om een 100% klanttevredenheid te bereiken. Onze experts realiseren doelstellingen zodat een optimale conversie het resultaat is. Wij zorgen niet alleen voor nieuwe bezoekers maar ook voor herhalende bezoekers.

Binnen 24 uur reactie

100% Tevredenheidsgarantie

Uitgebreide informatie

Geheel vrijblijvend

Ruim 1200 klanten

Geen onverwachte kosten

No cure, no pay!

Google partner - Full Service online marketing bureau Rubix Marketing
Google adverteren SEA - Full Service online marketing bureau Rubix Marketing
Google analytics - Full Service online marketing bureau Rubix Marketing
mailchimp - Full Service online marketing bureau Rubix Marketing
wordpress - Full Service online marketing bureau Rubix Marketing
woo commerce Full Service online marketing bureau Rubix Marketing