Magento webdevelopment

Webdesign bij Rubix marketing
Steeds meer mobiele toepassingen

Magento Mobile M-Commerc

Een Magento webshop moet zo goed mogelijk tot zijn recht te komen ongeacht het medium dat wordt gebruikt. Rubix Marketing zorgt daarvoor.

Vraag nu een offerte aan!

Specialist

Rubix Marketing maakt Magento webshops die zorgen voor meer omzet. Onze Magento specialisten zorgen voor conversiegerichte designs.

Responsive

Smartphone, tablet of desktop, Rubix Marketing heeft een schat aan ervaring met het opzetten van webwinkels die responsive zijn.

Maatwerk

Wij leveren maatwerk. Een door ons gebouwde webshop is altijd afgestemd op jouw wensen en de juiste doelgroep.

Stijgende groei

Mobile Commerce (m-Commerce)

Mobile commerce heeft te maken met het doen van mobiele aankopen. Tegenwoordig worden er steeds meer aankopen gedaan met een tablet of smartphone, waar er vroeger uitsluitend via de computer werd besteld. Daar liggen kansen voor de slimme online ondernemer.

Volgens de statistieken zal m-Commerce blijven groeien, het is daarom zaak om op de juiste manier in te spelen op deze trend. Zo behoud je contact met je doelgroep en zo zorg je voor een blijvende omzet.

Perfect op mobiel

Responsive design

Omdat mobiel internet zo’n enorme groei heeft meegemaakt verwacht de consument dat zijn of haar favoriete online winkel ook met deze trend meegaat. Een webwinkel die responsive is wordt dan ook als standaard verwacht.

Functioneert altijd naar behoren

Magento web development

Wij kunnen ervoor te zorgen dat je straks een mobiele website en webwinkel bezit die ook nog eens mobielvriendelijk is ingericht door een mooi mobiel webdesign. Uiteraard zorgen we ook voor een straks design voor de desktop.

Uiteindelijk gaat het erom dat je een constante omzet binnenhaalt. Rubix Marketing zorgt ervoor dat jouw Magento webshop ongeacht welk platform altijd naar behoren functioneert.

Pluspunten m-Commerce:

  • Door gebruik te maken van M-Commerce kun je nog meer potentiële klanten bereiken.
  • Met deze nieuwe manier van aanpak wordt er ook voor gezorgd dat consumenten sneller overgaan tot aanschaf van producten.
  • Door gebruik te maken van een webwinkel kunnen klanten het aanbod ook buiten reguliere tijden benaderen. Zo creëer je een betere commerciële binding met de consument.
  • Rubix Marketing kan een mobiele webwinkel feilloos integreren binnen de huidige online onderneming.
  • Mobiele aankopen zijn vaak impulsieve aankopen waardoor deze ook sneller worden afgehandeld. Dit biedt voordelen voor zowel de consument als de eigenaar van de webshop.
  • Mobiel winkelen zorgt ervoor dat de consument niet met één bepaald product te maken krijgt. Verschillende producten worden tijdens het aankoopproces getoond.
  • Waar potentiële klanten zich ook bevinden, jouw Magento webshop is altijd bereikbaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

  • Kies je wensen *

Rubix Marketing

Als all-in-one marketingbureau is ons streven om een 100% klanttevredenheid te bereiken. Onze experts realiseren doelstellingen zodat een optimale conversie het resultaat is. Wij zorgen niet alleen voor nieuwe bezoekers maar ook voor herhalende bezoekers.

Binnen 24 uur reactie

100% Tevredenheidsgarantie

Uitgebreide informatie

Geheel vrijblijvend

Ruim 1200 klanten

Geen onverwachte kosten

No cure, no pay!

Google partner - Full Service online marketing bureau Rubix Marketing
Google adverteren SEA - Full Service online marketing bureau Rubix Marketing
Google analytics - Full Service online marketing bureau Rubix Marketing
mailchimp - Full Service online marketing bureau Rubix Marketing
wordpress - Full Service online marketing bureau Rubix Marketing
woo commerce Full Service online marketing bureau Rubix Marketing