Skip to main content

American football
bond Nederland

American football
bond Nederland

AFBN is niets minder dan de Nederlandse bond voor American football. opgericht in 2001 na de fusie van de Nederlandse American Football Federatie (NAFF) en de American Football League Nederland (AFLN), streeft AFBN ernaar om American Football op een zo hoog mogelijk niveau te faciliteren en promoten binnen Nederland.

De wensen

Belangrijk voor AFBN was dat de site goed overzichtelijk gestructureerd was. Het is een grote website waar veel informatie op te vinden is dus moet je gemakkelijk kunnen zien waar je welke informatie kunt vinden. Daarnaast moesten ook de belangrijkste aspecten binnen de sport duidelijk naar voren komen en in een oogopslag te zien zijn.

Het resultaat

Nadat de wensen van AFBN helder voor ons waren, zijn we direct aan de slag gegaan met het design van de website om vervolgens te website te realiseren. Hierbij is er rekening gehouden met alle wensen van AFBN. Het resultaat ziet er als volgt uit:

Ook de SEO-specialisten van Rubix moesten aan de slag. Zij hebben het voor elkaar gekregen om Metro in de top 5 te krijgen voor het zoekwoord ‘rijschool Den Haag’.

Interesse?

Wil je gebruik maken van onze internet marketing en webdesign dienstverlening? Dan horen wij dat graag van u. Je kunt altijd contact
met ons opnemen en dan bespreken wij onze mogelijkheden graag met jou!

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid