Zoek jij een uitdagende en inspirerende webdesign stage? Zoek jij een leerbedrijf waar je veel kunt leren. Dan ben jij onze nieuwe stagiair webdesign.

 

Rubix marketing is marktleider op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Werken bij Rubix marketing betekent werken aan jezelf en dagelijks jezelf verbeteren. Maar dit doe je niet in je eentje. Samen met je collega’s bouwen we een winning team. Als jij je eenmal op de plek voelt, profiteert iedereen daarvan, ook jij. En omdat Rubix een internet marketingbureau is waar veel aan het veranderen is, krijg je alle gelegenheid je stempel te drukken op de organisatie.

Voor ons kantoor in hartje Den Haag zoeken wij een ambitieuze stagiair voor de afdeling webdesign. We ontwerpen en ontwikkelen alles in-house. We hebben daardoor korte lijntjes en kunnen creatief gezien erg vrij zijn. Tijdens de stage beheer je de portofolio van onze klanten en werkt met het team aan het ontwikkelen van nieuwe websites en webshops.

Bouw jij graag websites of sleutel je liever aan de achterkant? Wij zijn op zoek naar talent op het gebied van front- en backend development

Wat bieden wij?

  • Een creatieve en uitdagende webdesign stage
  • uitstekende stagevergoeding
  • Vrijheid, zelfstandigheid een uitdagende stage
  • Werken in een erg gezellig team.

Naast een informele werksfeer en doorgroeimogelijkheden bieden wij ook een uitstekende stagevergoeding.

Solliciteren:

Ben jij die webdesigner die er helemaal voor gaat? Dan ben jij onze kandidaat! Mail je motivatie en CV naar info@rubixmarketing.nl Heb je nog vragen? Voor meer informatie kan je altijd contact opnemen met de afdeling HRM op telefoonnummer 070 4300 430