Web Analytics

Inzicht in uw internet marketing campagnes

Web Analytics

Bent u benieuwd uit welke campagnes u het meeste rendement kan halen? Welke factoren ervoor zorgen dat uw website momenteel niet optimaal in de zoekmachines geïndexeerd is? Of misschien wilt u weten of uw huidige analytics systeem naar behoren werkt? Wilt u gewoon weten of u geen klanten misloopt door de huidige staat van uw website en wat de huidige prestaties hiervan zijn? Dan kunnen wij u hierbij helpen!

Rubix marketing heeft beschikking over ervaren vakmensen die keer op keer het optimale uit een website weten te halen. Door een grondig onderzoek te verrichten naar de huidige structurering, kwaliteit van de content en codering van uw website kunnen de consultants van Rubix marketing uw site optimaliseren.

Wij verwerken al onze bevindingen op een overzichtelijke manier in een rapportage zodat u kunt zien wat wij hebben gedaan om op bepaalde conclusies uit te komen.

Web Analytics Bureau

Web Analytics bureau Web Analytics krijgt een gemiddelde beoordeling van8.1,gebaseerd op 62 Web Analytics campagnes
Om u voor deze dienst een zo scherp mogelijk tarief aan te bieden werken wij met het (gratis) hoogwaardige Google Analytics systeem.

Wat maakt onze web analytics dienst zo goed?

Omdat wij al redelijk wat jaren met analytische programma’s zoals Google Analytics werken, weten wij precies wat we moeten doen om u een zo duidelijk mogelijk beeld van al uw bezoekers te geven. Met deze informatie kunt u er bijvoorbeeld achter komen dat de meeste bezoekers van uw website geen mannen maar vrouwen zijn en u al die tijd dacht dat de meeste interesse bij de mannelijke doelgroep lag.

Wij ontwikkelen duidelijke rapportages zodat u kunt zien waar u eigenlijk voor betaald heeft. Met Rubix marketing bent u altijd zeker van

  • Duidelijke en prettige service;
  • Enthousiaste vakmensen die aan uw opdracht werken;
  • Aangepaste overzichten waar u uitsluitend de informatie ziet waar u ook echt wat aan heeft
  • Uitgebreide en duidelijke rapportages vol met bruikbare informatie.

Wilt u ook weten of uw bedrijf zich wel op de juiste doelgroep richt? Of wilt u weten wat wij voor u allemaal kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op