Wij zijn altijd op zoek naar mensen met talent en een ondernemend hart. Werken bij Rubix marketing is werken bij een marketing bureau dat continu in ontwikkeling is.

Rubix marketing is marktleider op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Werken bij Rubix marketing betekent werken aan jezelf en dagelijks jezelf verbeteren. Maar dit doe je niet in je eentje. Samen met je collega’s bouwen we een winning team. Als jij je eenmal op de plek voelt, profiteert iedereen daarvan, ook jij. En omdat Rubix een internet marketingbureau is waar veel aan het veranderen is, krijg je alle gelegenheid je stempel te drukken op de organisatie.

Doel van de stage is om gedurende 4 – 6 maanden de marketingafdeling te ondersteunen met allerlei taken, zoals benchmarking, content schrijven, SEO optimalisatie, social media, blogs schrijven en linkbuilding. Naast een uitdagend takenpakket is er volop ruimte voor eigen initiatief en het initiereen (en uitvoeren) van goede ideeën. Afhankelijk van hoe je jezelf ontwikkelt kun je zelfstandig projecten gaan oppakken. We gooien je zeker in het diepe, maar laten je niet verdrinken!

  • Alle ruimte om te leren en een kijkje in de keuken te nemen van een snelgroeiend online marketing bedrijf;
  • Internationale omgeving;
  • Prettige werksfeer en we zijn gevestigd in een mooi kantoor in Den Haag wat goed bereikbaar is met het OV;
  • Een marktconforme stagevergoeding;
  • Je krijgt veel verantwoordelijkheid en ruimte om eigen ideeën verder uit te werken.

Wij zijn altijd op zoek naar mensen met talent en een ondernemend hart. Werken bij Rubix marketing is werken bij een marketing bureau dat continu in ontwikkeling is.

Solliciteren:

Ben jij die Account Manager die er helemaal voor gaat? Dan ben jij onze kandidaat! Mail je motivatie en CV naar relatiebeheer@roburmarketing.nl Heb je nog vragen? Voor meer informatie kan je altijd contact opnemen met de afdeling HRM op telefoonnummer 070 22 101 09