Conversie gerichte SEO landingspagina’s

SEO Landingspagina’s

Het binnenhalen van meer bezoekers is de eerste stap naar het verhogen van uw omzet via uw website. Er liggen veel kansen bij het trekken van bezoekers van zoekmachine omdat u zo eenvoudig uw doelgroep kunt bereiken. In Rubix marketing kan u helpen met het trekken van deze bezoekers door u naar een toppositie in Google te leiden.

Ook helpen we u graag met zoekmachine adverteren ”Google Adwords” en search engine optimization ”zoekmachine optimalisatie” Maar als u deze bezoekers binnenhaalt is het wel van belang dat zij goed terecht komen, en daarom kunnen wij u ook helpen met het maken van een goede landingspagina.

Een landingspagina is een pagina waar u kort en bondig laat zien waar u voor staat. Het bevat informatie en sleutelwoorden die betrekking hebben op het onderwerp waarop u wilt scoren in de zoekmachine. De pagina moet aantrekkelijk zijn en erop gericht zijn direct klanten binnen te halen. Dit kan u bijvoorbeeld doen door grote buttons op de landingspagina te plaatsen die een hoge klik ratio bevorderen.

Een goede landingspagina is essentieel

Ook kunt u het telefoonnummer van uw bedrijf neerzetten in combinatie met een goede oproep tot actie. U zou hierbij kunnen denken als iets van: bel nu gratis voor een vrijblijvend advies! Een landingspagina of vergelijkbare minisite bevatten vaak ook een aantal links van externe websites dit zorgt voor een sterkere website met een hogere positie in Google. Met behulp van Rubix marketing heeft u snel beschikking over een landingspagina (vanaf 70 euro).

Een landingspagina zorgt voor meer bezoekers van uw site en dus meer klandizie. Onder andere voor het bevorderen van uw linkbuilding is het erg handig. Aangezien de meeste websites hun reguliere pagina niet vol willen zetten met allerlei uitgaande links nemen zij er vaak een landingspagina of minisite erbij. Deze kunnen dan uitstekend worden gebruikt voor het uitwisselen van links en zodoende verder verbeteren van uw positie in de Google resultaten. Of u kiest voor een landingspagina of minisite hangt hierbij af van het aantal thema’s waarvoor u links op wil bouwen. Is dit één thema dan kiest u een landingspagina, zijn het er meer dan kiest u een minisite.

Conversie gerichte SEO landingspagina’s

Wilt u weten of wij ook voor u een seo landingspagina campagne kunnen opzetten of welke kosten hieraan verbonden zijn? Neemt u dan nu contact met ons op en wij staan u zo spoedig mogelijk te woord!

Een SEO landingspagina is essentieel voor een hoge conversie op uw site