Conversieverhogend

Webdevelopment een professioneel conversieverhogend design. Rubix marketing ontwerpt websites dat klanten verleidt om diensten of producten aan te schaffen.

Responsive webdesign

SmartPhone Tablet & Desktop in 1. Wij van Rubix marketing hebben jarenlange ervaring met het maken van responsive websites. U mag dan ook best wat van ons verwachten.

Webdesign op maat

Rubix marketing biedt webdesign op maat aan om al uw wensen te vervullen. Zo kunnen wij uw website aanpassen op uw doelgroep door een op maat ontwikkelde website te creëren.

OPTIMALISEER UW CONVERSIE

Een responsive website is een site die zich aan past aan het apparaat waarop hij wordt getoond en dus komt uw website altijd over zoals u dat graag wilt. Wij van Rubix marketing maken tegen een scherpe prijs een mooie responsive website van uw site.

Al vanaf 750 euro zorgen wij ervoor dat uw bezoekers niet meer van links naar rechts hoeven te scrollen als ze uw site bezoeken. Uw site blijft altijd herkenbaar en ook de foto’s en slideshows worden aan het formaat van het apparaat van de bezoeker aangepast. Het is niet alleen een stuk gemakkelijker voor uw bezoekers maar zal ook uw uitstraling in positieve zin beïnvloeden.

Ook verbeterd een responsive website uw vindbaarheid doordat responsive sites beter presteren in de zoekmachines. Zo haalt u de kosten van een responsive website er zo weer uit door een verhoging in uw omzet. U spaart ook nog eens de kosten voor het laten maken van een aparte mobiele website uit, zo is een responsive website ook nog eens financieel gunstig.

Responsive design

Wij van Rubix marketing hebben jarenlange ervaring met het maken van responsive websites. U mag dan ook best wat van ons verwachten. Als u niet tevreden bent passen wij het aan en ook technische uitbreidingen zijn geen probleem. Voor deze technische uitbreidingen rekenen wij geen extra kosten. Een mooie site is geen probleem met onze ruime keuze aan mooie designs die we in uw huisstijl kunnen leveren. Wij bieden u het beste van het beste op het gebied van responsive websites tegen de laagste prijs van het land.

Met Rubix marketing haalt u gegarandeerd een betrouwbare partner binnen die u niet teleur zal stellen.

Wilt u meer informatie of vandaag nog overgaan op een responsive website? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

 Responsive website ontwikkeling. Uw site passend op elk beeldscherm.

Responsive webdesign en webdevelopment krijgt een gemiddelde beoordeling van 8.1, gebaseerd op 562 gemaakte responsive websites