Effectieve remarketing

Verhoog de omzet van uw campagne

Remarketing bureau

Een slimme en nieuwe manier van potentiële klanten bereiken is zogehetenremarketing of retargeting. Dit is een vorm van marketing waarmee u mensen die eerder uw site hebben bezocht zonder actie te ondernemen opnieuw bereikt. Op een andere website toont u hem een speciale advertentie op basis van de pagina’s die hij heeft bezocht. Door deze manier van adverteren bereikt u precies de mensen die nog twijfelden over een aankoop bij u. Wij van Rubix marketing kunnen u helpen met het in goede banen leiden van deze remarketing.

Het geheim van deze vorm van marketing is dat u het perfect af kan stemmen op de interesses van een klant. Zo zou u bijvoorbeeld een breder aanbod van vergelijkbare producten kunnen tonen als die de klant op uw site heeft bekeken. Of u kunt juist het product waarover de klant twijfelde nog aantrekkelijker maken met een speciale aanbieding. Hopelijk leidt deze specifieke vorm van remarketing tot meer winst voor uw bedrijf.

Bijna elke website zou met retargeting zijn omzet en aantal bezoekers kunnen vergroten. Als u heel specifiek wilt dat bezoekers van uw site daadwerkelijk iets van u kopen of aanvragen zoals een een brochure of een product dan kan remarketing daarbij een hoofdrol spelen.

Bereik opnieuw uw bezoekers met Remarketing, slimme Remarketing en maximale ROI!
Hoe meer kennis u over deze vorm van marketing heeft hoe meer u er uit kan halen. Neem bijvoorbeeld een klant van een krant die een proefabonnement heeft afgesloten. Met retargeting is het mogelijk deze klant aan het einde van dit proefabonnement met een advertentie weer naar uw site te leiden. Uiteindelijk zou dit maar al te goed kunnen resulteren in een vast abonnement en voor u dus meer klanten.

Effectieve retargeting Lage CPM, hoge CTR‎

Zoals u nu begrijpt kunnen kennis over en ervaring met remarketing uw bedrijf verder helpen. Wij van Rubix marketing hebben als doel u aan meer klanten te helpen met deze vorm van marketing. We zullen een gedegen strategie voor u vaststellen en dan in overleg met u het hele proces vorm gaan geven. Dingen die bijvoorbeeld van belang zijn als op welke website uw remarketing advertenties getoond worden dienen goed besproken te worden. Uiteindelijk zult u zien dat u met onze hulp nog meer klanten gaat binnenhalen en dus een nog grotere website kunt worden. Neem gerust contact met ons op!

Geavanceerde targeting

Wilt u weten of wij ook voor u een retargeting campagne kunnen opzetten of welke kosten hieraan verbonden zijn? Neemt u dan nu contact met ons op en wij staan u zo spoedig mogelijk te woord!