We zijn per direct op zoek naar een gedreven content marketeer. Een echte marketeer die het belang van story driven content voor merken inziet.

Rubix marketing is marktleider op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Werken bij Rubix marketing betekent werken aan jezelf en dagelijks jezelf verbeteren. Maar dit doe je niet in je eentje. Samen met je collega’s bouwen we een winning team. Als jij je eenmal op de plek voelt, profiteert iedereen daarvan, ook jij. En omdat Rubix een internet marketingbureau is waar veel aan het veranderen is, krijg je alle gelegenheid je stempel te drukken op de organisatie.

Voor ons kantoor in hartje Den Haag zoeken wij een ambitieuze content marketeer die ons team komt versterken. Jouw expertise in de content marketing zorgen ervoor dat onze klanten meer conversie genereren, denk hierbij aan webteksten en social media content. de door ons gepubliceerde blogs, interviews, verhalen en andere content zijn vaak van hoog niveau, deelbaar en heeft een toegevoegde waarde voor de bezoeker. De content heeft een zeer dienende functie en is een geïntegreerd onderdeel van onze online marketing strategie dat Rubix marketing biedt aan haar klanten.

Kerntaken:

Ben jij goed op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van content marketing en je weet het te vertalen in realiteit bel dan eens de afdeling HRM voor een vrijblijvende kennismaking.

Vereisten:

Een dosis humor en inspiratie

Als content marketeer heb je de volgende werkzaamheden.

  • Je schrijft wervende, converterende en klantgerichte webteksten voor onder meer voor onze blogs
  • Je schrijft wervende teksten voor online campagnes, actiemaillings
  • Content schrijven voor landingspagina’s voor de zoekmachine optimalisatie afdeling.

 

Wij bieden:

Naast een informele werksfeer en doorgroeimogelijkheden bieden wij ook een goed salaris en arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren:

Ben jij die content marketeer die er helemaal voor gaat? Dan ben jij onze kandidaat! Mail je motivatie en CV naar relatiebeheer@roburmarketing.nl Heb je nog vragen? Voor meer informatie kan je altijd contact opnemen met de afdeling HRM op telefoonnummer 070 22 101 09

 

Werving en selectiebureaus: Rubix marketing (Rubix Media Holding BV) accepteert geen acquisitie(s) naar aanleiding van de openstaande vacatures via werving- en selectiebureaus. Rubix marketing betaalt geen vergoedingen voor ongevraagd toegezonden CV’s. –